Våra tjänster

 

Vi har egen serviceverkstad och servicebilar och kan därmed erbjuda våra kunder en hög servicenivå. Vi säljer och servar Engcon tilltrotator samt utrustning för hjullastare och grävare. Vi hyr även ut maskiner mot förfrågan. Läs mer om våra tjänster nedan.

 

Service

Vi har egen serviceverkstad och servicebilar och kan därmed erbjuda våra kunder en hög servicenivå. Ett stort reservdelslager och förekommande artiklar finns alltid hemma för en snabb leverans.

 

Boka tid

0910 720 720

 

Uthyrning

Vi hyr ut maskiner mot förfrågan. Vill du hyra en hjullastare, minigrävare, kompaktor? Med eller utan redskap? 1 dag eller 1 år?

 

Kontakta oss för offert!

0910 720 720

Offerförfrågan

 

RF system

RF System är en våra leverantörer av redskap. RF System har ett brett sortiment. Djupskopor, kabelskopor, planeringsskopor, tjälkrokar, asfaltskärare, trädklippar,gripar, kranarmar…  Ja, listan kan göras lång!

 

Läs mer

RF Systems webbplats

 

Engcon tiltrotator

En tiltrotator från Engcon gör ditt arbete effektivare! Många kunder genom åren har gett oss den erfarenheten att vi vågar påstå att Engcon är det självklara valet vid en investering i en tilltrotator. Gedigen kvalitet, bra support och välutvecklade styrsystem.

 

Läs mer

Engcons webbplats

 

Wikers ADRtankar

Sedan 2003 har vi haft nöjet att få sälja Wikers – ADR-tankar till entreprenörer i Norrland. Tankarna är certifierade och finns i storlekar från 200 L till 1600 L.

 

Läs mer

Wikers webbplats

Mecra Consult AB

Verkstadsvägen 13
931 61 Skellefteå
Visa på karta

Kontakt

0910-720720
070-3720500
info@mecra.se

Öppettider

Vardag: 07-17
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

© 2020 Mecra Consult ABInformation om cookies