Mecra Consult AB

 

Mecra är generalagent för Weycor By Atlas hjullastare och vältar i norra Sverige. Weycors hjullastare finns i 17 storlekar - från 2 till 14 ton.
 

Weycor maskinerna är tillverkade i Tyskland av Atlas Weyhausen GmBh De har en hög prestanda, kvalité och en generell mycket bra kostnadseffektivitet, maskinerna är utformade med fokus på låg vikt, hög effekt och en så stabil maskin som möjligt. Maskinerna har även överlägsen tipplast i förhållande till maskinvikt. Weycor är utformade och tillverkade för proffsanvändaren och den som aktivt kör sin maskin i daglig verksamhet. Tillbehör till maskinen kan göras lång och det mesta går att lösa.


Weycor har ett mycket nära samarbete med tyska motortillverkaren Deutz vilket innebär högsta miljöklass och bränsleekonomi. Största ekonomin ligger i att välja en maskinstorlek som är anpassad till det jobb som ska utföras. Där kan verkligen vi vara med och hjälpa er kunder att forma en maskin som passar just er. Vi på Mecra hoppas att någon av våra 17 Weycor-modeller ska passa.

Ytterligare ett utbud som vi tillhandhåller är Hyundais maskinprogram av grävmaskiner upp till 8,8 ton och med sin kompakta storlek, låga kostnad och precision har Hyundai mini- och midigrävare vunnit många entreprenörers hjärtan. Bekväma, pålitliga och smidiga grävmaskiner. Perfekt för alla jobb där en vanlig storlek på grävmaskin inte passar in.

 

Vid förfrågan så tar vi även in Hyundais större maskiner direkt via Tyskland, där kan vi köpa in nästan helt nya maskiner till förmånliga priser.


Vi har egen serviceverkstad och servicebilar och kan därmed erbjuda våra kunder en hög servicenivå.


Vi säljer och servar Engcon rototiltar samt det mesta i utrustning väg för hjullastare och grävare av de flesta märken. Vi hyr även ut maskiner mot förfrågan.

 

Varmt välkomna att kontakta oss!

Mecra Consult AB

Verkstadsvägen 13
931 61 Skellefteå
Visa på karta

Kontakt

0910-720720
070-3720500
info@mecra.se

Öppettider

Vardag: 07-17
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

© 2020 Mecra Consult ABInformation om cookies